Den perfekte julegaven

Gi en opplevelse i julegave som skaper gode minner. Unngå køer i julehandelen og handle lokalt online!

Gavekort

Skien fritidspark
Har du tenkt på en litt annerledes julegave i år? Kanskje du kjenner noen som kunne tenkt seg et årskort i badeland, kose seg på skøytebanen eller prøve et par timer med curling og instruktør? Gavekortet kan brukes på alle aktivitetene i Skien fritidspark. Du kan enkelt gjøre julehandelen på nett! Kjøp gavekort fra Skien fritidspark her.

 

DuVerden
Gi en gave som skaper nysgjerrighet og undring. Kjøp gavekort til barnefamiliens favorittsted. Opplev teknologi, naturfag og sjøfart på en helt ny måte. Bestill gavekort på 954 28 959 eller booking@du-verden.no. Gavekortet kan veksles inn i inngangsbilletter og brukes som betalingsmiddel i kaféen og vitenbutikken i senteret.

 

Høyt & Lavt Vestfold
Legg et gavekort under treet til opplevelser høyt i toppen av et tre. Kjøp gavekort til Skandinavias største klatrepark – sommerens naturopplevelse. Her er det nok av aktiviteter for en hel dag! En perfekt gave å glede seg til neste sommer. Kjøp gavekort hos Høyt & Lavt Vestfold her.

 

Gravity Sports
Legg en spretten julegave fra Gravity Sports under treet i år! Barn og unge lengter etter aktive og sosiale hverdagsgleder og da er et gavekort på opplevelser kjærkomment. Print eller få det tilsendt i posten. Kjøp gavekort fra Gravity Sports her!

 

Høyt Under Taket
Hos Høyt Under Taket kan du kjøpe gavekort hvor hele familien får en god vertikal opplevelse sammen! Her finner du tradisjonelle klatrevegger, men også de litt mer utradisjonelle temaveggene våre. Klatring for de som er helt nybegynnere og for de som er mer erfarne. Kjøp gavekort fra Høyt Under Taket her!

 

God Jul!

Skien fritidspark
Bilde av mor og barn som bade i vannsprut
DuVerden
Bilde av gutt som ler blant blant fargerike baller som flyr i luften
God Jul!
Barn og mor som pynter juletre.
Høyt & Lavt Vestfold
Jente som klatrer i klatrepark
Gravity Sports
Jente som hopper på trampoline
Høyt Under Taket
Gutt om klatrer i vegg med far som ser på