La barna ta bussen til BlideBarn aktivitetene i Skien og Porsgrunn

I Skien og Porsgrunn kan barna enkelt ta bussen til Skien fritidspark, Høyt Under Taket og Du Verden. Det er også mulig å leie de elektriske Fartesyklene i Skien og Porsgrunn.

Skien fritidspark

Til Fritidsparken er det enkelt å reise med Farte lokalbuss eller bysykkel.

M3 mellom Skien og Porsgrunn fra Skjelsvik eller P10 mellom Gulset og Kammerherreløkka via Menstadbrua stopper hos oss. Rutetiden finner du på farte.no.

Den billigste billetten kjøper du i Farte-appen som du laster gratis ned i App store. Husk at hver helg og på offentlig helligdager kan du som voksen ha med deg inntil 3 barn gratis som en Familiebillett.

Fritidsparken har også egen bysykkelparkering for de elektriske Fartesyklene. Disse finner du utenfor hovedinngangen vår. Du kan lese mer om syklene her.

Høyt under Taket

Det er enkelt å reise til oss på Klosterøya med Farte lokalbuss eller bysykkel.

Ta M2 eller M3 fra mellom Skien og Porsgrunn stopper på Klosterøya. P6 mellom Jønnevald og Åfoss stopper også her. Da er det bare et par minutter å gå bort til klatresenteret vårt. Rutetiden finner du på farte.no.

Den billigste billetten kjøper du i Farte-appen som du laster gratis ned i App store. Husk at hver helg og på offentlig helligdager kan du som voksen ha med deg inntil 3 barn gratis som en Familiebillett.

Klosterøya har også egen bysykkelparkering for de elektriske Fartesyklene. Disse finner du til på høyre side når du har svinget av til Klosterøya på oversiden av Sats. Du kan lese mer om syklene her.

 

Du Verden

Til Du Verden er det enkelt å reise med Farte lokalbuss eller bysykkel.

Ta M2 eller M3 fra Skien eller Skjelsvik til Franklintorget. P4 fra Borgestad og P5 fra Herre stopper også her. Da er det bare et par minutter å gå bort til vitensenteret vårt. Rutetiden finner du på farte.no.

Den billigste billetten kjøper du i Farte appen som du laster gratis ned i App store. Husk at hver helg og på offentlig helligdager kan du som voksen ha med deg inntil 3 barn gratis som en Familiebillett.

Franklintorget har også egen bysykkelparkering for de elektriske Fartesyklene. Disse finner du utenfor hovedinngangen til Down Town. Du kan lese mer om syklene her.

Bilde av annonse for barn som kan reise alene med Farte til Skien fritidspark.
Bilde av annonse for barn som kan reise alene med Farte til Høyt Under Taket.
Bilde av annonse for barn som kan reise alene med Farte til Du Verden.