Morsomme bursdagsfeiringer

Hos oss i BlideBarn tilbys aktive og morsomme bursdager hele året! Se hjemmesider til hver aktivitet for mer informasjon og booking.

Barnebursdag

Skien fritidspark har 3 flotte og varierte bursdagsfeiringer du kan velge mellom  skøytebursdag og  badebursdag. Du får eget bursdagsrom og kan velge mellom barnas favoritt-menyer. En minnerik feiring med gode venner.

Gravity Sports fikser hele festen for deg! Hopp i 1 time og feire i våre kule bursdagsrom med blacklight, diskostemning og valgfri musikk! Foresatte kan nyte en rolig stund i cafeen med varme og kalde drikker og deilige retter. Skikkelig gøy og moro!

Høyt Under Taket Tønsberg og Høyt Under Taket Skien har bursdagferinger for alle aldre. En sunn og aktiv bursdagfeiring med egen vert som passer på og hjelper under hele feiringen. Eget rom i vårt bursdagstårn og 2 timer glede høyt under taket.

En annerledes og utforskende bursdag hos DuVerden med pyntet bursdagsbord og 3 menyer du kan velge i. 3D-film, gave til bursdagsbarnet, og bursdagsvert som utforsker sammen med dere. Moro og lærerikt i en spennende verden.

I Den Lille Dyrehage får du en uforglemmelig bursdagsfeiring hvor dere blir med dyrepasseren på forskjellige oppgaver. I bursdagspakken er det inkludert dagsbillett, bursdagsprogram, mat og drikke. Kake kan dere ha med selv om dere ønsker.

I sommersesongen kan du også feire bursdag hos Høyt & Lavt Vestfold. Her får du en sporty feiring med fornøyde barn som boltrer seg i tretoppene. Kafeterian tilbyr egne bursdagspakker med god, barnevennlig og hjemmelaget mat.

Skien fritidspark
Bilde av jenter som feirer bursdag med gaver.
Skien fritidspark
Bilde av jenter som feirer bursdag i basseng.
Gravity Sports
To gutter som prøver å få hverandre ned med foambeam
Gravity Sports
Jente som sitter på kant av trampoline og smiler.
Høyt Under Taket
Gutt som feirer bursdag med balllonger
Høyt Under Taket
Gutter som feirer bursdag i bursdagsrom på Høyt under taket
DuVerden
Bursdagselskap med barn rundt pyntet bord
DuVerden
Bursdagselskap med barn rundt pyntet bord
Den Lille Dyrehage
Dyrepasser som viser fram skilpadde til jente.
Den Lille Dyrehage
Dyrepasser med lemurer og gruppe med barn og voksne.