NYHET! Blide Barnebarn uker

Det er snart sommer og skolefri. I år er det ekstra lang sommerferie og i skoleferieukene i juni og august er besteforeldre populære barnepassere. I år lanserer vi Blide Barnebarn uker i uke 25, 26, 32 og 33! Ta med barnebarna på spennende aktiviteter.

Gratis kaffekopp til besteforeldre 
Mens barna boltrer seg med klatring, hopping, bading og lek kan besteforeldre slappe av med en kaffekopp.

I Blide Barnebarn ukene får besteforeldre med barnebarn på besøk en gratis kaffekopp (så langt beholdningen rekker) til å ta med.

Mestring og trygghet gir blide barnebarn
Hos de fleste BlideBarn familieaktiviteter er det oversiktlige lekeområder og rolige omgivelser som gir barna trygghet og mestring. Her kan besteforeldre slappe av mens barnebarna utfolder seg.

Etter et besøk hos en av våre familieaktiviteter kan vi garantere blide barnebarn! Velg mellom 8 morsomme familieaktiviteter på rekke og rad; Foldvik Familiepark, Skien fritidspark, DuVerden Sjøfartsmuseum & Vitensenter, Høyt & Lavt Vestfold, Høyt Under Taket Skien og Tønsberg, Gravity Sports Trampolinepark og Den Lille Dyrehage. 

Få 20% rabatt på inngang ved besøk hos flere aktiviteter
Ønsker du å besøke flere aktiviteter i løpet av Blide Barnebarn ukene eller i løpet av sommeren får du 20% rabatt på inngang. Du får en verdikupong ved første besøk som du kan benytte når du besøker neste BlideBarn aktivitet.

Gammel hånd til bestefar holder barnebarn i hånden.
Bilde av kopper med Blidebarn logo sammen med bleblomst på hvitt smijernsbord.
Bilde av bestemor og nærbilde av Blidebarnkopp.
Barn som leker i plaskedammen hos Foldvik.
Mann som holder lite barn og ser på apekatt nærme.

Relaterte artikler